blog_ozkayalarr.webp

Paslanmaz Korkulukların Önemi

Paslanmaz Korkulukların Önemi

Paslanmaz korkuluklar alüminyum, pirinç, titanyum kaplı paslanmaz çelik ve diğer iyi kalite malzemelerden oluşan geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Bu korkuluklar havaalanlarında, alışveriş merkezlerinde, iş merkezinde, villalarda, asansörlerde, yürüyen merdivenlerde ve şirket ofislerinde ve daha birçok yerde kullanılabilir. Paslanmaz korkuluk modelleri cam korkuluklu metal, paslanmaz çelik sütun giydirme, alüminyum toz boya kaplı kolon kaplama, titanyum kaplı paslanmaz çelik kaplama, paslanmaz çelik ve alüminyum kaplamalı gölgelik yapısı için uygundur. Peki, paslanmaz korkulukların kullanılabileceği diğer alanlar hangileridir? Paslanmaz korkulukların kullanılabileceği alanların sınırı yoktur. Paslanmaz korkuluk modelleri aynı zamanda yüzme havuzlarında güvenlik önlemi olarak, alüminyum döküm kapılar ve özel tasarımlı paslanmaz çelik kapılarda, oteller için kullanılan alüminyum işlerinde, AVM ve otoparklarda paslanmaz çelik direk korumasında kullanılabilir.

Paslanmaz Korkuluk Avantajları

Paslanmaz korkuluk sayesinde her şeyden önce yaşam alanlarınızı kişiselleştirme şansına sahip olabilirsiniz. Güverte oluşturmak veya iç ya da dış balkona eklemek adına paslanmaz korkuluk kullanmak çok mantıklı bir tercih olacaktır. Bunun yanı sıra, kişiselleştirilmiş bir merdiven oluşturmak adına tercihiniz yine paslanmaz korkuluk olmalıdır. Güçlü bir korkuluk oluşturmanın yolu güçlü bir temelden geçmektedir. Paslanmaz korkuluklar; güçlü ve dayanıklı bir destek olmalarından dolayı tüm bu şartları sağlarlar. Hem dayanıklı hem de güvenilir olan paslanmaz korkuluklar sayesinde tüm yaşam alanlarınızdaki risklerden korunmuş olursunuz. Buna ek olarak, paslanma ve korozyona karşı dayanıklı olduğunu eklemek gerekir. Paslanmaz korkuluk içerisinde bulunan tüm malzemeler; oldukça dayanıklı olduğundan dolayı uzun ömürlü olarak kullanılabilirler. Bu sayede, ekonomik bir tercih olduğunu ifade etmek gerekir. Diğer korkuluk türlerine kıyasla paslanmaz korkulukların bu tür avantajları bulunmaktadır.

Paslanmaz Korkulukların Montajı

Müşteri istekleri göz önüne alınarak oluşturulan özel tasarımlı korkuluklar, mekana uygun ölçülerde yapılmaktadır. Özel ölçüler ile birlikte standartlaşmış ölçüler de bulunmaktadır. Hassasiyet içerisinde montajını gerçekleştiren ekibimiz, müşteriye gerekli bilgilendirmeleri vermektedir. Uygun bakım maliyetinin yanı sıra paslanmaz korkuluklar uzun süre kullanılabilmektedir. Güvenliği ve şıklığı ile kendini kanıtlayan korkuluklar, insan hayatında vazgeçilmez mekan tasarımlarındandır. İnsanların can sağlığını emniyet altına alan korkuluklar, korumayı üst düzey sağlayacak malzemelerden üretilmektedir. Kısa süre içerisinde tasarlanan ve üretilen korkuluklar, müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutmaktadır. Müşteri odaklı çalışan Özkayalar , korkuluklar konusunda müşterilerin özel istek ve önerilerini dikkate almaktadır. Sel gibi aşırı yağmurlu havalarda bile paslanma göstermez ve uzun süre kullanım sağlar.