blog_ozkayalarpaslanmaz.jpeg

Paslanmaz Korkuluk İstanbul

Paslanmaz Korkuluk İstanbul

Ofis, işyeri ve diğer pek çok kurumsal işletmelerin iç ve dış dekorasyonlarına benzersiz imzalar atarak büyüyen Özkayalar firmamız, kullandığı üstün teknoloji, profesyonel ekip yapısı ve tasarım uzmanlarıyla sektörün öncü firmaları arasında yer almaktadır. Standart bakımından dünya seviyesinde malzeme kullanmaya özen göstererek imal ettiğimiz ürünlerden biri olan paslanmaz korkuluk modelleri yaşam alanlarınızda güvenliğinizi en üst seviyede sağlamaktadır. Özellik bakımından müşterilerimizin isteklerini karşılamakta olan korkuluklarımız, paslanmaya karşı dirençli olup ısıdan etkilenmez. Alanında bilgi ve tecrübe sahibi uzmanlarımız tarafından hazırlanan ürünlerimiz, ofis, işyeri ve kurumsal işletmelerde güvenlik şartlarını sağlamak için kullanılmaktadır. Bu nedenlerle yangından da etkilenmeyen ürünlerimiz, yangın merdivenlerinde de tercih edilen korkuluk modellerimiz arasında yer almaktadır. Paslanmaz korkuluk İstanbul denilince akıllara ilk gelen Özkayalar firmamız her geçen gün büyümeyi kendisine misyon edinmiştir.

Paslanmaz Korkulukların Temizlemesi Ve Bakımı Kolay Mı?

Doğal olarak sundurma ve güverte alanlarınız, özellikle kış aylarında elementlerin tüm gücünü hissedecektir. Bu alanlar sürekli olarak genel kir ve pislik gibi kirleticilere ve ayrıca çevresel mineral birikintilerine maruz kalır. Ayrıca, korkuluğunuz deniz manzarasına bakıyorsa, dikkate almanız gereken tuzlu su da olacaktır. Neyse ki, paslanmaz korkuluk temizliği oldukça basittir ve düzenli bakımla, ilk kurduğunuz zamanki kadar iyi görünen bir paslanmaz korkuluğunuz olur. Paslanmaz korkuluğunuzun yeni gibi görünmesini sağlamak için bazı kolay teknikler vardır.

Paslanmaz Korkuluk Genel Temizlik Teknikleri

Her gün kir ve kalıntı birikmeye başlayabilir ve paslanmaz çelik korkuluğun yüzeyinde ince bir tabaka oluşabilir. Korkuluk konumuna bağlı olarak ; örneğin ağaçların altında veya yeşilliklerin yakınında, nemli koşullar nedeniyle yosun büyümeye başlayabilir. Yumuşak sabun ve su uygulayarak ve temiz bir bezle nazikçe yıkayarak bu kiri kolayca çıkarabilirsiniz. Cam korkuluklar da inatçı izler için cam temizleyiciye de ihtiyacınız olabilir. Tamamlandığında, çizgileri ve filigranları hafifletmek için temiz suyla durulayın ve kurulayın. Halatlı paslanmaz korkuluk için, korkuluk direklerini ve tırabzanı temizlemeye ek olarak, her bir çubuğu korkuluk iç ve dış yüzünden ayrı ayrı temizlemeniz gerekecektir. Öte yandan, standart dik şeritli paslanmaz korkuluk için sadece direkleri ve üst korkuluğu temizlemeniz gerekecektir.